Podcasts

Podcasting er en sjov og effektiv måde at kommunikere på. Mediet har taget fart de sidste år, og det er nu cirka hver tredje dansker, der lytter til podcasts. 

Jeg laver podcasts om dating, livsstil og personlig udvikling.

Søger noget seriøst

- Fra dating til kærlighed og kæreste

Søger noget seriøst er en podcast om dating og om at finde kærligheden. Jeg startede podcasten, fordi jeg havde et nytårsforsæt i 2020 om at finde en kæreste efter nogle år uden det helt store held. 

Men da 2020 var gået, så var det stadig ikke rigtig lykkedes at finde en kæreste, selvom jeg virkelig havde været på mange dates. Da det aldrig har været svært for mig at date, havde jeg svært ved umiddelbart at se en rund til, at jeg ikke havde en kæreste. Så jeg tænkte; det må jeg undersøge lidt nærmere. 

Den undersøgelse kom der så en podcast ud af, hvor jeg taler med andre ‘datere’ om deres oplevelser, og hvor jeg forsøger at perspektivere og lære fra andres råd og erfaringer med det danske ‘dating-marked’. 

Podcast cover

Lyt til podcasten i iTunes eller din Apple Podcast app. 

Lyt til podcasten på Spotify. 

Lyt til podcasten i din Google Podcast app. 

Afsnit

Første date

Første date – Hvad skal vi lave?

Hvad er bedst at lave på en første date? Skal man holde sig til en kop kaffe, eller skal man gå ‘all in’ på en adventure date? Jeg har Marie Noel i studiet til en snak om den første date og om, hvordan man bedst klarer denne ofte lidt anspændte situation. Marie Noel er kommunikations-coach og hjælper til daglig mennesker med at få sagt det usagte.

Læs mere »