Ny på dating-markedet – Hvordan gør man?

Første date

Hvis man lige er kommet ud af et langt forhold og aldrig har været på Tinder før – hvad gør man så? – Dette afsnit handler om, hvordan det er at komme ud af et langt forhold og opdage, at dating-verdenen bare har ændret sig, siden at byen var stedet, man scorede, og netdating kun var for nørder. 

Husk at abonnere på podcasten, så du får besked, når det næste afsnit udkommer.

Du kan også følge med på Facebookhvor du kan deltage i debatten. Jeg lægger spørgsmål op om dagens afsnit, så du kan se, om du er enig med de andre lyttere om dagens emne.

Skriv en kommentar

Gratis Download - 'De 10 dating-bud'

Episoden på skrift

Hvis man lige er kommet ud af et langt forhold og aldrig har været på Tinder før – hvad gør man så? – Dette afsnit handler om, hvordan det er at komme ud af et langt forhold og opdage, at dating-verdenen bare har ændret sig, siden at byen var stedet, man scorede, og netdating kun var for nørder.