Første date – Hvad skal vi lave?

Første date

Hvad er bedst at lave på en første date? Skal man holde sig til en kop kaffe, eller skal man gå ‘all in’ på en adventure date? Jeg har Marie Noel i studiet til en snak om den første date og om, hvordan man bedst klarer denne ofte lidt anspændte situation. Marie Noel er kommunikations-coach og hjælper til daglig mennesker med at få sagt det usagte.

Husk at abonnere på podcasten, så du får besked, når det næste afsnit udkommer.

Find Marie Noels hjemmeside, ved at klikke her.

Du kan også følge med på Facebookhvor du kan deltage i debatten.

Skriv en kommentar

Gratis Download - 'De 10 dating-bud'

Episoden på skrift

Hvad er bedst at lave på en første date? Skal man holde sig til en kop kaffe, eller skal man gå 'all in' på en adventure date? Jeg har Marie Noel i studiet til en snak om den første date og om, hvordan man bedst klarer denne ofte lidt anspændte situation. Marie Noel er kommunikations-coach og hjælper til daglig mennesker med at få sagt det usagte.