Succes med dating

Ønsker du at forbedre dit dating-liv?  Hvis du som mange andre er frustreret over manglende resultater, ghosting og tidsspilde, så er denne bog noget for dig. Med ti simple dating-bud og en masse sjove øvelser, hjælper bogen dig til at komme på bedre dates og få mere succes på din dating-rejse. 

Bogen hjælper dig med:

‘Fra dating til kærlighed og kæreste’ indeholder ti bud, som gør dig til en bedre dater og sikre dig mere udbytte af dine dates. Bogen er baseret på den nyeste forskning og interviews med de fremmeste eksperter. Igennem konkrete øvelser og letforståelige modeller, giver bogen dig en nem og konkret tilgang til dating. Det starter med dig selv.  Det er først, når du kender dig selv og dine behov, at du kan udvælge de rigtige at gå på dates med, kommunikere rigtigt og få det bedste ud af dating. 

Med disse ti simple dating-bud og en masse sjove øvelser, hjælper bogen dig til at komme på bedre dates og få mere succes på din dating-rejse:

Forfatteren

Steven Højlund er samfundsforsker (Ph.D.) og forfatter. Som single igennem mange år, oplevede han frustrationerne ved singlelivet. Derfor startede han podcasten ‘Søger noget seriøst’. Her interviewer han på ugentlig basis dating-eksperter, parterapeuter og coaches for at blive klogere på de forskellige vinkler på dating og kærligheden. 

Der er cirka 1 million singler i Danmark, og tallet stiger. Trods dating-apps og ny teknologi, så oplever mange, at det ikke er blevet nemmere at finde en kæreste. Tværtimod har teknologien gjort det sværere. Samtidig har vores individualistiske velfærdssamfundet reduceret vores behov for en kæreste. 

Stevens interesse og løsning handler om os selv. Vi kan ikke ændre på samfundet, teknologien eller alle de andre. Men vi kan arbejde med os selv og blive bedre til at kende vores behov for nærhed, intimitet, kærlighed og sex.