Podcasts

Podcasting er en sjov og effektiv måde at kommunikere på. Mediet har taget fart de sidste år, og det er nu cirka hver tredje dansker, der lytter til podcasts. 

Søger noget seriøst

- Fra dating til kærlighed og kæreste

Søger noget seriøst er en podcast om dating og om at finde kærligheden. Jeg startede podcasten, fordi jeg havde et nytårsforsæt i 2020 om at finde en kæreste efter nogle år uden det helt store held. 

Men da 2020 var gået, så var det stadig ikke rigtig lykkedes at finde en kæreste, selvom jeg virkelig havde været på mange dates. Da det aldrig har været svært for mig at date, havde jeg svært ved umiddelbart at se en rund til, at jeg ikke havde en kæreste. Så jeg tænkte; det må jeg undersøge lidt nærmere. 

Den undersøgelse kom der så en podcast ud af, hvor jeg taler med andre ‘datere’ om deres oplevelser, og hvor jeg forsøger at perspektivere og lære fra andres råd og erfaringer med det danske ‘dating-marked’. 

Podcast cover

Lyt til podcasten i iTunes eller din Apple Podcast app. 

Lyt til podcasten på Spotify. 

Lyt til podcasten i din Google Podcast app. 

Afsnit

Filter på dates

Dating – med eller uden filter?

Har du ‘filter på’, når du dater, eller taler du helst fuldstændig ærligt om alle forhold i dit liv? Det er spørgsmålet i denne uges afsnit, hvor jeg får besøg af Mathias. Mathias kan godt lide at prøve grænser, og det har han taget med ind i sit dating-liv, hvor han godt kan lide at åbne op for meget personlige sider af sig selv.

Læs mere »
Life coaching

Hvad er din type?

Resume af episoden Dette afsnit ASD 00:00:00 Steven Velkommen til podcasten søger noget seriøst. Mit navn er Steven holm og Jeg har startet den her

Læs mere »
Første date

Ny på dating-markedet – Hvordan gør man?

Hvis man lige er kommet ud af et langt forhold og aldrig har været på Tinder før – hvad gør man så? – Dette afsnit handler om, hvordan det er at komme ud af et langt forhold og opdage, at dating-verdenen bare har ændret sig, siden at byen var stedet, man scorede, og netdating kun var for nørder.

Læs mere »
Første date

Første date – Hvad skal vi lave?

Hvad er bedst at lave på en første date? Skal man holde sig til en kop kaffe, eller skal man gå ‘all in’ på en adventure date? Jeg har Marie Noel i studiet til en snak om den første date og om, hvordan man bedst klarer denne ofte lidt anspændte situation. Marie Noel er kommunikations-coach og hjælper til daglig mennesker med at få sagt det usagte.

Læs mere »