Blog

Filter på dates
Dating
admin

Dating – med eller uden filter?

Har du ‘filter på’, når du dater, eller taler du helst fuldstændig ærligt om alle forhold i dit liv? Det er spørgsmålet i denne uges afsnit, hvor jeg får besøg af Mathias. Mathias kan godt lide at prøve grænser, og det har han taget med ind i sit dating-liv, hvor han godt kan lide at åbne op for meget personlige sider af sig selv.

Read More »
Life coaching
Dating
admin

Hvad er din type?

Resume af episoden Dette afsnit ASD 00:00:00 Steven Velkommen til podcasten søger noget seriøst. Mit navn er Steven holm og Jeg har startet den her

Read More »
Første date
Dating
admin

Ny på dating-markedet – Hvordan gør man?

Hvis man lige er kommet ud af et langt forhold og aldrig har været på Tinder før – hvad gør man så? – Dette afsnit handler om, hvordan det er at komme ud af et langt forhold og opdage, at dating-verdenen bare har ændret sig, siden at byen var stedet, man scorede, og netdating kun var for nørder.

Read More »
Første date
Dating
admin

Første date – Hvad skal vi lave?

Hvad er bedst at lave på en første date? Skal man holde sig til en kop kaffe, eller skal man gå ‘all in’ på en adventure date? Jeg har Marie Noel i studiet til en snak om den første date og om, hvordan man bedst klarer denne ofte lidt anspændte situation. Marie Noel er kommunikations-coach og hjælper til daglig mennesker med at få sagt det usagte.

Read More »
Andet
admin

Elit mattis platea rhoncus

Interdum phasellus sollicitudin nam in porttitor etiam consequat duis quam tempor sed vitae adipiscing est, arcu, vivamus nec semper ipsum sed convallis at vel ut

Read More »