Hvad er din type?

Life coaching

Episode 14

Hvordan finder man ud af, hvem ens type er? Skal man ændre sig, for at tiltrække den type, som man selv er interesseret i? Hvor finder man en date, som matcher ens type?
Jeg har Mads Misiak Friis med på et Zoom-kald til at svare på disse spørgsmål og mere til. Mads er certificeret life-coach og ved en masse om personlig udvikling og det at sætte mål og opnå dem.

Resume af episoden

Dette afsnit

  • ASD

00:00:00 Steven Velkommen til podcasten søger noget seriøst. Mit navn er Steven holm og Jeg har startet den her podcast for alle os singler, som kan have lidt svært ved at navigere på det danske dating marked zone og seriøst er podcasten, hvor vi leder efter svarene på alle de mange spørgsmål om dating kærlighed og det med at finde en kæreste. Så velkommen til søger noget seriøst. 00:00:27 Mads 00:00:39 Steven Velkommen til dette 14 afsnit af podcasten søger noget seriøst. I dag får jeg besøg af mads med cirka pris som er certificeret lifecoach. 00:00:50 Og det glæder. 00:00:51 Steven Mig utrolig meget til Jeg har forbundet med ham det spørgsmål. 00:00:54 Mads 00:00:56 Steven Hvordan finder man ud af hvad? 00:00:58 Steven Eller hvem ens type er? 00:01:00 Steven Og hvem man egentlig leder efter? 00:01:02 Steven Og 5 man selv skal være for at tiltrække den type og til sidst. 00:01:06 Steven Hvor finder man tøj den type henne? Der er en masse spørgsmål der, og Jeg synes Det var relevant at høre fra en lifecoach den her gang omkring nogle af de teknikker som han arbejder med sammen med sine kunder. 00:01:22 Mads 00:01:43 Mads 00:01:48 Steven Mads velkommen til podcasten. 00:01:51 Mads Tak Stefan. 00:01:52 Steven Og Det er et stykke tid siden, Vi har set hinanden sidst så super fedt at se dig. 00:01:57 Mads I lige måde. Jeg tror Det var. 00:01:59 Mads Så hånden 3 4 år siden. 00:02:00 Steven Ja tiden går og for at få Vores lytter med, så har jeg masser af ny jack Friis i studiet. Og ja, vi går lidt tid tilbage, hvor Vi har en historie indenfor starter bare entreprenørskab og siden at Vores veje skilles lidt igen. 00:02:19 Steven Og så har jeg jo selvfølgelig fulgt dig lidt, og jeg kunne så se at du også laver podcast, men det kommer så egentlig er at du har coachet indenfor det man vel kalder live coaching og Det er på baggrund af en uddannelse du har i ledelse og eller flodvandet faktisk II ledelse og coaching og psykologi blandt andet med kurser på harvard og også hvis du har fulgt tunge robbins mad og og så tage et kursus her. 00:02:50 Steven Og som jeg forstår det, så er arbejdet meget med det her med, hvordan man opnår sine mål, altså hvordan man opnår glæde livet og ja opnået også et sundt liv og lever sundt og og finder sin mening med med livet. Så i bund og grund, hvordan man udvikler sig personligt og og netop det indenfor det her lifecoaching, som man siger Sådan så meget Sådan holistisk set, hvordan man forbedrer sit liv i den retning man gerne. 00:03:16 Vel. 00:03:18 Steven Indebærer blandt andet også, hvordan man er den bedste version af sig selv, og jeg ved, du har en særlig fokus også på, hvordan man kan ændre vaner. Altså nede gode kan man sige måde at handle på, som kan være meget skadelige længden for netop om, om man egentlig kan opnå sine mål. 00:03:35 Steven Og du har således? 00:03:37 Steven Lavet den postkasse der hedder gray Thailand, som netop handler om hvordan man tager, lever godt og sundt er et meningsfuldt liv og den. 00:03:44 Steven På engelsk, men han lyttede til den og finder den super inspirerende. Der er jo tonsvis af interviews med eksperter. Det er jo så amerikanske eksperter inden for lægevidenskab og psykologi og coaching. 00:03:57 Steven Så den kan jeg varmt anbefale til til mine lyttere også hvis man er interesseret i inden for det her. Og Det er Sådan nogenlunde samlet nogle nok på hvem med masser af. 00:04:11 Mads Det lyder korrekt. Jeg er super nysgerrig. Tror nok at den sidste del hvorfor jeg også kører podcasten hvor at jeg fat i forskellige eksperter, hvor nogle af dem har været ekspert omkring forhold som vi kunne fortælle om hvad. Hvad har de set noget forskningsmæssigt og og i praksis med at arbejde med rigtig mange mennesker. 00:04:27 Steven Ja og Det er også lidt derfor jeg tænkte, at nu arbejdet med det her med, hvordan man ligesom ændre. 00:04:34 Steven Sit liv og opnå sine mål og jeg har jo et mål som jeg har sat mig eller det var faktisk et mål jeg satte mig i 20:20 om at få en kæreste det er ikke nogen hemmelighed at det tidspunkt var otteogtredive niogtredive år og jeg har ikke nogen kæreste og jeg har ledt efter en kæreste II rigtig lang tid og jeg kan simpelthen ikke det sted hvor det ikke rigtig materialisere sig og prøvede alt og det hele og så videre og det sidste skud IBøssen det er altså lavet podcast så så så jeg tænkte lidt at jeg kunne hive dig herinde i studiet måske få nogle guldkorn 00:05:04 Steven Til, men jeg skulle gøre og og Der er nogle spørgsmål, som Vi skal arbejde lidt mere, tænkte jeg. 00:05:10 Steven Og, og Det er noget, som jeg selv har tænkt meget over. Det er det hermed Sådan, hvad er min type egentlig? Altså at et dér jeg går galt i byen, at jeg ikke ligesom har fået Sådan et defineret ved min type er altså ligesom rammer ind i den forkerte type måske og så ligesom bliver ved med at det endte de forkerte mennesker egentlig. 00:05:30 Mads Så så Der er jo forskellige tilgange til det. Det er jo ingenting er ved med at det rent faktisk som kommer til at få dig til at føle den person du er vil gerne være. Vi må gerne være sammen med noget andet er hvem skal du være for at? 00:05:41 Mads Og og tiltrække dem person og det hjælper selvfølgelig med at starte med at kigge på med, hvad hun tidligere mødte, og som har fået dig Sådan til at alt forsvinder omkring dig. Følger du den bedste version af dig selv og den der følelse af sommerfugle i maven. 00:05:55 Mads Og hvem man ligesom passer med dine værdier og så videre og så bagefter. Hvem skal du så også være for at tiltrække det, så være noget du har set steget når du har mødt den tidligere? Men hvem har fået dig til at føle? 00:06:05 Mads Wow det her Det er. 00:06:07 Mads Ej kæft Det er fantastisk. 00:06:09 Steven Jamen da Jeg tror Der er 2 sider af den mængde. Jeg kan i hvert fald svarer Sådan lidt i 2 retninger den ene. Det er Sådan den fysiske tiltrækning og der der har jeg Sådan lidt en type Jeg tror Der er mange der har en type Sådan generelt sådanne og og jeg måske Sådan lidt mere på den den den Sådan latino latin at kvinden om man så må sige eller den den mellemøstlige. 00:06:31 Steven Kvinde, som som måske er lidt traditionelt, går lidt op i Sådan, hvordan hun ser ud og lidt mindre end mig lidt lavere end mig. Sådan lidt lidt spinkel af bygning måske og Sådan hvis man Sådan ridser det Sådan gravet op, og så er der ligesom den anden side. Det er Sådan det det mere Sådan Jeg vil sige det på det intellektuelle plan, hvor hvor jeg falder for en en bestemt måde at tænke på. 00:06:54 Steven Og hvad er på at leve livet? 00:06:56 Steven På, som er meget en nysgerrig måde at. 00:06:59 Steven Leve livet på altså og. 00:07:01 Steven Og initiativrig, og. 00:07:04 Steven Og interesseret i at udforske og udfordre livet som jeg nogle kvaliteter, som jeg selv synes, Jeg har egentlig Sådan og der så, så Det er Sådan, hvad kan man sige tænding som er Sådan på forskellige niveauer, så Jeg har både oplevet at møde nogen, som måske ikke lige var min fysiske type, men hvor Jeg har tænkt rigtig meget på. 00:07:25 Steven Den måde de var på, altså som den karisma og udstråling glimt i øjet selvfølgelig også og så videre. Men altså den her Sådan hvor vi bare klikkede Sådan intellektuelt, om man så må sige og så den anden som har været med fysisk. Og så er jeg så også oplevet netop at der har været det fysiske connect, men hvor der må det andet simpelthen har manglet for meget og så for lige lægge den sidste. Det sidste påske er det jo netop at det udseende som jeg måske har været interesseret i. 00:07:52 Steven Det er jo ofte faktisk udenlandske piger, altså experts, som har det, så derfor har jeg flere år faktisk startet mange udenlandske piger, men så bare fundet at jeg led manglede den her connection, som jeg mere finder i danske piger, så Jeg er lidt splittet mellem det her med ekstrakt fra den ene side og så danske piger på den anden side fordi jeg finder sammen med 2 forskellige ting i dem hos. 00:08:14 Mads Dem ja, Jeg tror Det er rigtig vigtigt at finde ud af og have fokus på det fysiske betyder rigtig meget for os. 00:08:23 Mads Men Det er farligt at binde op på, at vi kun kigger efter en bestemt type, som du også selv siger. Det hører du heller ikke sige, men at vi ligesom ikke har Sådan skal være brune. Øjne skal være max en 75 høj så så mange kilo så videre, men mere hvad er det for nogle værdier, Der er rigtig vigtigt? 00:08:40 Mads Vi ved også, at der sker nogle af de hormoner, i hvert fald kroppen i forhold til videre super og tiltrukket af en person at efter en 9, 12 måneder og så ændrede sig lidt og så er der ikke den samme ligeså helt vilde forelskelse, så hvis man kommer til at fokusere for meget på den del, så har er der risikoen for at. 00:08:56 Mads Jeg kan ikke bindes op, venter i nye forelskelse hele tiden, så så er de derude måneder Sådan noget der mangler et eller andet. Det er den forkerte ting, så Det er meget vigtigt meddelsom. Du har heldigvis også er klar på Sådan jamen hvad? Hvad er det for nogle værdier, Der er vigtige? For hvad er det for nogle Sådan nogle kvinder, som gør, at du. 00:09:15 Mads Du finder ro på en anden måde nu du er en person der også har meget. Det vil sige crodo ræven og gerne lære en masse ting og præstere og så videre, så der var nogle kvinder har mødt hvor har fået Sådan en en anden form for ro og følelse af at være hjemme? 00:09:29 Mads 00:09:30 Steven Ja og og Det er netop den værdi, som jeg også er begyndt at fokusere mere på, Sådan jeg måske efter jeg blev 35, hvor det står ret klart for mig efter nogle forhold med lidt mere stormfulde forhold, måske med med nogen som jeg havde en stor tiltrækning til, men hvor der ikke var Sådan særlig god connection netop det her med ro og jeg havde Sådan lidt en åbenbaring for et par år siden, hvor jeg Sådan komme til at tænke og filosofere meget over, hvordan min barndom endelig være og hvilke situationer jeg egentlig følte mig rigtig hjemme i. 00:10:00 Steven Og så slog det mig, at der var 2 situationer, som jeg rigtig godt kunne lide, at den ene Det var den herboende aften med venner. 00:10:07 Steven Og du sidder og omkring et bål kigger op på stjernerne og klokken blev 4 5 1 solen må stå op og man diskuterer bare alt fra himmel og Det er Sådan filosofisk samtale. Der er ikke nogen grænser for dybderne i samtalen, og så kom jeg til at tænke på at der sad jeg altid til solen stod op, jeg elskede den der stemning der var der hvor mange af mine venner, de gik bare i seng. Det er altså de synes ikke Det var så spændende som Jeg synes og det andet Det var det her, men når man sov hjemme hos sine venner og netop lo og snakkede om alt mellem himmel jord så så det slog mig netop er den her. 00:10:38 Steven Dybde i en relation, og det her med, at man kan tale sammen. 00:10:42 Steven Om alt fuldstændig. Hvad kan man sige åbent og frit og og uden fordomme det hvor man virkelig lytter har respekt for hinanden, så synspunkter det virkelig virkelig noget, der betyder meget for mig mere end alt andet. 00:10:57 Steven Men Det har altså taget ret lang tid at komme til den erkendelse, vil jeg sige. 00:11:04 Mads Men en vigtig erkendelse, så godt behandlet Sådan noget til, så hvis vi havde en skøn sin coaching session på en time mere, så ville vi nok være gået mere ind og sige jamen godt, hvad er det for nogle værdier, Der er vigtigt for dig? Men har du tidligere set, hvad med den vender man kvinden, du har været mest forelsket i? 00:11:05 Meget vigtigt. 00:11:19 Mads 00:11:19 Mads Og føler mest indoptaget at føle den der. 00:11:23 Mads Det var svært at beskrive, men som føles som kærlighed. 00:11:26 Steven Ja ja og det den den er jo utrolig svær. Ikke fordi at Jeg kan godt forelske mig, men jeg forelsker mig ikke så hurtigt og og det og det derfor så tror nogle gange Jeg kan snyde mig selv lidt på en måde. 00:11:40 Steven Det er det ikke altså present hos mig de her følelser. 00:11:43 Steven Jeg skal ligesom de atter og de kommer men ja bare ikke så hurtigt, så derfor skal jeg Sådan virkelig bruge lang tid på meget krudt på at tænke over. Har jeg været forelsket i den relation eller vejer ikke og så er der selvfølgelig nogen der springer ud hurtigt at sige jamen det vil du altid vide hvis du forelsker sig, så ved du det med det samme og Det kan jeg gøre det rigtigt, men Jeg tror alligevel Det er lidt anderledes for mig og så Det er noget der kommer snigende for mig. 00:12:04 Mads Ja, hvad har været? 00:12:07 Mads Eller hvad er kendetegnene? I hvert fald for det du drømmer om i forhold til en person, du gerne være sammen med, som du tænker den her person, hvis du tror på at være sammen med en person resten af dit liv. Det er et helt andet spørgsmål og en anden større snak, hvorvidt om Vi er, Vi er skabt til at være i et forhold resten af Vores liv. 00:12:20 Mads Ja. 00:12:25 Steven Ja så. 00:12:28 Steven Jeg, Jeg tror, det handler meget om det her med at respekten og og og god evne til at kommunikere nysgerrighed er også noget, Jeg har følt mig meget vigtigt, som er meget svært at finde ud af, om folk egentlig besidder. Du skal kende folk et stykke tid fra at vide om de er. 00:12:45 Steven Nysgerrig på livet i hvert fald som jeg forstår det, så det. 00:12:50 Steven Men samtidig også en anden ting, som er og så svært, det netop energi og hvad er energi, så Det kan være svært at definere, men men det? Det er et spørgsmål om egentlig hvor, hvor meget krudt i røven man har. Jeg har meget krudt i røven, men Jeg har også mødt før mødt søde piger, som som eller virkelig havde meget krudt horn ikke altså hvor jeg hvad jeg ikke selv kunne være med, så Jeg tror også Det er vigtigt, at man ligesom har nogenlunde. 00:13:13 Steven Samme energi i livet altså man står op nogenlunde på samme tidspunkter lidt det samme vaner, rutiner, det samme værdier os og værdier det. Det er jo både politiske måske. 00:13:26 Steven Sådan er relativt. Hvad kan man sige ikke er så fast i kødet? Måske lige der, men men også Sådan grundlæggende værdier for ja for livet. 00:13:38 Og det bliver. 00:13:38 Og bliver. 00:13:38 Mads Det er det en en god ide at have en hvis den ene person har en en klar foretrække lse for store biler, dyre ure, dyre tasker og den anden har en en præference for et simpelt liv, hvor at det ikke handler om karriere og tjene mange penge. Men det handler om mere være til stede og måske medicin liv. Desuden er de værdier, vi i hvert fald kan være ret gode at være nogle af mine på, som man så man ikke løber ind i de der kæmpe diskussioner om om ligegyldige ting, eller så var det der med bedre vejr. 00:14:08 Mads Title at vi Sådan laver de samme ting man siger. 00:14:11 Mads Det er værre og værre meget øvelse med til at skabe samhørighed, men det sker bare ikke rigtig person i hvert fald. De fleste af de eksperter Jeg har snakket med siger, at Det kan være rigtig godt til at få det til at være nemt muligt frit, men ikke nødvendigvis det det mest passions ved forhold, og Det er måske det her, du nogle gange ender med, at du bliver et venskab. 00:14:29 Mads Som rigtig mange ender ud med. 00:14:31 Ja så. 00:14:32 Mads Så hvordan du boede her, du ædes nok. 00:14:35 Mads Men ved du også tilpas forskellige at du har forskellige ting som indeholder den der gnist ved lige. Det er Sådan svært at finde ud af hvad? Hvad er det vigtige for dig? Så hvad er de grundværdier? 00:14:45 Mads Som er virkelig vigtigt for dig i forhold til hvad du ser som at leve et godt liv, og det behøver ikke være politisk enighed. Men Sådan man nogle ting, som skal vi sige næsten ufravigelige. 00:14:55 Steven Åh ja altså. Jeg tror det her med. 00:14:59 Steven Opmærksomhed på, at livet har en ende. Altså Det er ret vigtigt for mig og og Det er Sådan lyder lidt underligt. Men men det handler jo i bund og grund om, at vi kan løbe i hamsterhjulet. Vi kan gøre hvad alle mulige andre siger Vi skal gøre, og hvis vi bliver ved med at gøre det, så på et tidspunkt jamen så har vi bare glemt at livet rinder ud, og så lægger vi Vores på Vores dødsleje, så så så er der så mange ting, vi ikke noget, som vi troede egentlig at arbejde hen imod, men som vi ikke nåede, fordi det gik op i karriere og og det Det er lidt en far Jeg har. 00:15:30 Steven Så så Det er meget den her erkendelse af. 00:15:33 Steven At vi hele tiden skal stilles. Spørgsmålstegn, tror jeg ved, hvad Det er, Vi har gang i, altså hvad vi, hvad vi gør, og om de ting, Vi er i livet, ikke er fatamorgana er i bund og grund så for og blive en lille smule mere konkret, så er det netop det her med man kommer måske hjem og så siger jo, jeg fik faktisk tilbudt den der chefstilling, eller dem der ses, som Jeg er blevet ledig, skal ikke søge den. 00:15:54 Steven Og normal under normale omstændigheder ville rejse. Yes, det gør vi. Vi kører, så var den der stilling der, men i virkeligheden er det ikke et masse tanker bag om, hvad man det med jordomrejse, som man har og så taler om kunne være mega fed. Hvad med det dér med, at man lige pludselig skal man overveje at skrive nogle bøger, måske at tage gå på deltid? Det harmonerer dårligt med den nye chef job, som så så det her med at at få en sparringspartner i livet faktisk Sådan lige coach faktisk som Sådan lige kan holde en lidt til ilden. 00:16:07 Steven Hvad? 00:16:07 Steven 00:16:25 Steven Og lidt. 00:16:25 Steven Lidt lidt lidt på sporet af hvad det gode liv er der et. Det tror jeg jeg løber ret meget efter. 00:16:35 Steven Du kunne navigere bedre og mere trygt og også emotionelt trygt, og man som man siger altså have nogen man kan spare medmor. Altså Jeg har et relativt nemt lige hvad jeg skal sige, men men bare Sådan kunne vende dagligdagen egentlig det. Det betyder meget, at der så lige kom tilbage til Danmark næsten så tror du har helt ret at der kan godt ryge meget gnist af i det, fordi Det er jo meget. 00:16:57 Steven Netop så blev vi enige. Altså hygger vi os lidt og så snakker vi om det, og som vi allesammen får samme patient ikke. 00:17:07 Steven Det lille en lille andedam der, men men jeg altså så udfordring er måske i virkeligheden, hvordan man holdt miste det, og hvordan man får det måske mere fysiske, og når man ikke glemmer den side. 00:17:20 Mads Og. 00:17:20 Mads Det er en hel snak i sig selv jo, men Der er og Der er mange ting til det bedre med rent faktisk huske det i hinanden. 00:17:28 Steven Ja lige præcis. 00:17:29 Mads Den klassiske tony robbins siger, hvis du. 00:17:33 Mads Dukket op på samme måde hver dag, som de dukkede op på første date, så ville de være aktivitet. Ja nogle klassisk laver vi gode formål, så kommer vi forhold os så vi 15 kilo på 28 kilo på. Det har altid undret mig meget. Det var næsten du skal elske mig, som Jeg er og Sådan. 00:17:43 Mads 00:17:48 Mads Ja men du har også et ansvar for at dukke op i forhold og prøver en god version og ikke kun når du tager ud i byen og så sjældent sig selv helt op om det manden eller kvinden at det kunne dermed gøre en indsats men man skal følge kunne være sig selv og slappe af med sin partner jeg tror altså vigtigt at man gør indsats for ligesom og vise den bedste side engang imellem man skal både kunne vise sine bedste sin værste side og det skal ligesom være et person der kan være med til at at rejse ind op med nogle af de spørgsmål hvis vi var lang tid det ville nok være prøvet at få arbejdet med at få skrevet hvad de værdier der er vigtigt 00:18:21 Mads Som både at kigge på, hvem har du tidligere været rigtig fascineret omkring? 00:18:25 Mads Og hvad er det med liste af ting der bare slet ikke god for dig? 00:18:29 Mads Ja der kan være mange forskellige ting. Det kan være din egen bagage med forældre, der var utroligt andre tingene gør, at din tolerance for hvordan den anden person agerer er lavere end andre steder, fordi du hurtigt bliver utryg, så Det er noget, Der er ret vigtigt at finde en partner, som ikke har nogen er bare ekstremt flirtende af natur. 00:18:48 Mads Og sætter sig nogle situationer, som vil gøre de fleste ud nu tror jeg, men Det er ikke nødvendigvis det samme som at de gør noget forkert. Det er måske mere et spørgsmål. Finde den rigtige partner, så får lavet listen med med de ting, Der er vigtige, og Der er det ikke at snakke med nogle venner før før det her podcast episode også hvor vi snakker sammen, men hvad ved man det man leder efter? 00:19:07 Mads Og det, det handler ikke. De kommer hurtigt på Sådan højde og vægt nærmest og og hårfarver. Sådan ting hvordan? 00:19:14 Det er ikke det der. 00:19:15 Mads Er det vigtige. Det er fint nok at vide, at man måske er lidt mere til mørkhåret eller til lyshåret, men efter dage så kan det være endt med den helt anden hårfarve du ender med at tage en med. 00:19:23 Mads Får hende til at falde pladask og så lige pludselig så bliver den hårfarve meget mere fascinerende. 00:19:27 Mads Efter lang nok tid. 00:19:29 Mads Så så den der lister hvad er virkeligt idet værdier som er vigtige? Hvad er noget som også vigtigt for der ikke kommer? Det kan også være hvis du drømmer uden for børn. 00:19:38 Mads Jamen specielt både som mand og kvinde der en vis alder, hvor man kan blive ved med for børn. 00:19:43 Mads Vis dem man lukker ind, ikke har noget ønske omkring det. Jamen så ingen grund til at prøve bruge 3 år på at omvende den person, så det hellere acceptere de dejlige mennesker. Men men Det er måske ikke det rigtige sætter for for der hvor man er de drømme man har i livet. 00:19:59 Steven Det er en en lille meste betragtning over og det her med med lister fordi Jeg er meget enig og og Det er noget Der er sværere. Arbejdet er lavet, fordi du skal faktisk ret dybt den der selv er det måske også lidt noget, når man også kan tale om her, altså hvem man skal man egentlig selv være? Hvordan møder man egentlig nogle? Er det her liste krav om man så må sige og og Jeg har nogle af dem Jeg har interviewet før det her interview, Der er Sådan lidt 2 skoler på den måde i forhold til det her med lister og og den ene Det er listet skolen kan vi kalde det her. 00:20:28 Steven Vi kan også kalde det præferencer, som jeg foretrækker at kalde det. 00:20:31 Steven Hvor man bliver meget, meget klar på sine præferencer. Det er jo også baseret på den. Hvad kan man sige? 00:20:38 Steven Det tager man endelig har fra sit lange liv, ikke hvor du har dækket alle mulige forskellige typer og så ligesom at begynde at opstå nogle mønstre, hvor du kan se okay. Det fungerer også rigtig dårlig med den her type og rigtig godt med den her type og så videre. Man bliver klogere og klogere som man bliver ældre, og så er der den anden skole. Kan vi kalde det som Sådan lidt mere gå ud i verden? Sådan lidt tab eller racer vil man sige tom tavle og Sådan. Jamen, jeg kunne faktisk meget hvem som helst, og jeg skal være åben over for verden, fordi at så så udelukker Jeg er måske ikke det perfekte match på baggrund af en tjekliste. 00:21:08 Steven Som Det er Sådan lidt. 00:21:09 Steven Nedved nedladende bliver så kaldt ikke hvordan? Hvad tænker du om den destination? 00:21:15 Mads Men ligesom de fleste ligger sandheden imellem. 00:21:18 Mads Så hvis du er 20 år 22 år så har du heller ikke den samme erfaring livserfaring til at vide hvad der virker ikke virker så når du når du har din præference lister er det ikke det samme som at du har den der opskrift og så går du ud og Sådan siger hov er du den her person? Og nej, Det er du ikke, så er du overhovedet hjem, men Der er stadig nogle nogle værdier. Det er også derfor hvad er det du sætter på at det højde at løn er det hvor meget de tjener eller lavere? 00:21:42 Mads Arbejde tænker ligegyldig. Det er ikke Det er ikke det, der kommer til at gøre det, Der er vigtigt at være klar over. Det er der nogle bestemte værdier, som betyder rigtig meget. 00:21:52 Mads Og så vil det vise sig. Nogle gange er man falder for deres forening, som har nogle andre værdier, fordi de de udfordrer hinanden på en måde, som som får én til at føle sig leve på en anden måde, at de rykker på ens verdenssyn og så videre. Så så når du laver dem præference lister som nok mere korrekt at kalde det. 00:22:09 Mads Så kan du sige Sådan lige så meget for at få dig selv til at se okay, hvis Det er den her type person, jeg drømmer om at tiltrække, og når jeg nu er over 32, så har jeg formentlig noget livserfaring der siger Der er noget der der troede det virkelig godt for mig. Det virkede ikke den klassiske, også kvinder som falder for den her dat boy song ikke har lyst til på noget tidspunkt og slå sig ned, og som de drømmer om at ændre som med nok livserfaring efterhånden har fundet ud af okay. 00:22:39 Mads Jeg kommer ikke til at ændre denne her lille mand og så videre. Sådan så skal jeg kunne acceptere at være i det. Eller så skal jeg finde ind som bedre matcher de behov Jeg har for at føle mig sikker og det liv, så tror midt i den eller Det er nok i den sammenhæng, at det giver mening at se Sådan noget. Tony robbins blandt andet om mange af de andre store snakker om og lave det her, så er det for at blive bevidst om, men den livserfaring, du har vel vidende. 00:23:02 Mads Ligesom man laver en strategi en anden plan, så det vender du ikke præcis dér. Det er jo kun et punkt for at sige, hvad skal vi være nogle vigtige ting, og her tjener den formålet med at. 00:23:10 Mads Sige, hvem skal du være? 00:23:12 Mads For at kunne tiltrække den person og hvor finder du den type mennesker? Så hvad var der en højere sandsynlighed for at den type som du tror, du kan blive glad for at du møder dem? Og der vil jeg sige den den kage som siger du skal bare gå ud i livet og så håber du på at kærligheden jeg bare skal falde. 00:23:29 Ned. 00:23:30 Mads Det er altså Sådan Det er en dejlig tanke. Jeg er vild med den, men men realiteten er jo også bare at at hvis du kun er et sted hvor der ikke er nogen kvinder og Det er kvinder du leder efter. 00:23:42 Mads Jamen så kommer de ikke bare lige gå ned, altså det der med at du du står II Føtex og i begge 2 rækker hånden ud og tager efter mælken og siger hov altså Sådan det. Det sker jo meget sjældent. Det sker også tit i filmen, ikke? 00:23:56 Steven Det gør det amerikanske. 00:23:58 Steven Ja jamen det Det er rigtigt og altså ja jeg deler jo meget den holdning. Det er ikke nogen hemmelighed tror jeg på på programmet at at jeg mener Det er rigtig vigtigt at arbejde med sig selv, og Det er egentlig også derfor jeg startede podcasten og og Det er måske også netop den næste punkt fordi at at det her med at sætte sig ned og arbejde lidt med præferencerne, Det er jo. 00:24:16 Steven Det er jo svært i sig selv egentlig, men Det er også lige så svært endda vide hvordan man selv er og og ser ud udefra, og man så man sige når man går ud i verden så så hvordan skal man selv ændre sig, ændrer sig eller skal man ændre sig, når man endelig går ud og leder efter den som matcher nogenlunde ens præferencer? 00:24:37 Mads 00:24:38 Mads Det er et godt spørgsmål stuen, så Der er helt sikkert nogle ting hvor man skal være den man er. Det er alt for anstrengende og skulle være et forhold resten af dit liv eller 10 eller 20 år lang tid, men tror på det kommer til at vare og skal prøve hinanden. Det dur simpelthen bare ikke, og det gør også at man ikke får den samme til dig revision fordi den anden person kan også mærke et eller andet sted intuitivt at personen ikke er 100% ægte. 00:24:59 Mads Det er ikke en undskyldning for at være et Altså så så nogen som tager den der med elsk mig som Jeg er Sådan hvad er? 00:25:09 Mads Skal du sige skævhed, og Vi har. 00:25:12 Mads Somm som Vi er nødt til at arbejde lidt med så Sådan klassiske nogle gange nu. Jeg kan godt lide at snakke. Du kan også høre de snakke de mange mennesker Der er, men men Jeg har også lært i mit liv. Jeg skal plads til andre. 00:25:24 Mads Så Jeg kan ikke bruge det som en undskyldning, bare at Jeg vil have ind og jeg bare skal have lov til at snakke hele tiden. Nu kan jeg også godt lide at lytte og høre hvad andre siger øjnene grunde til at også codeshare, hvis Det er spændende at lytte, men men de der forskellige skævheder, hvor eller en Der er hele tiden negativ og og trykker på andre folk altså Sådan. Det er ikke nødvendigvis Det var måske sige Sådan. 00:25:44 Mads Folk skal bare acceptere mig som man er, så man kan sige de ting som man som. 00:25:48 Mads Som man må godt være nørdet. Man må godt være korrekt i dårlig humor. Alle de der forskellige ting. Det er ikke det man skal ændre. Giver det mening? 00:25:59 Steven Det, det gør det altså. Udgangspunktet er egentlig meget inde i det her møde, at Det er så svært at ændre det også. Apropos de vaner, som jeg ved du, du synes, at Det er spændende. Det er de her. Sådan får back mekanisme eller hvad kan man sige hvad du har? En nogle nogle måder at handle på livet, som bare ligger fra barnsben af. 00:26:19 Steven I bund og grund, som er utroligt svære at arbejde med det. Altså nogle gange skal man i terapi for og arbejde med med med dem, ikke? 00:26:26 Steven Ej, Det kan jo bare være Sådan fysiske ting man gør og Sådan små tekst. Men Det kan jo også være monstre man altså for eksempel kan tage mig selv i nogle gange at sige noget, men far har sagt meget. Det er vokset op, altså Sådan Det kan være bestemte ord, hvor jeg Sådan tænker det der bare ikke nogen andre i den her verden der siger de her ting, Det er kun vejen fra det går jeg, siger de her ting. 00:26:44 Steven Og det. Det er meget sjovt Sådan og og lægge mærke til er utrolig svært og og ændre, så Det er derfor bliver man ligesom nødt til og og gå ud i verden på den måde. Men men samlet set så så skal man heller ikke være doven altså og man skal også være klar til at og og og og ændrer sig eller forsøge at forbedre sig altså og. 00:27:03 Mads Ske. 00:27:03 Mads Dkk mere forbedret sig, at Det er det vigtigere at bruge jeg at blive den den gode version af sig selv i stedet for at man skal forandre sig selv også lidt som igen. Det der med hvis man ikke lærer at give give plads til nogen jeg løber ind i nogen som i deres deres voksenår stadig Sådan i verden misforstår mig bare heldig siger snakker så meget og Sådan Det er okay jeg snakker meget, jeg snakker meget mange af mine venner snakkede meget, men Vi har stadig høfligheden til at huske. 00:27:27 Mads Spørge og stillede spørgsmål, så Sådan så det. Det var for eksempel voksen person, som bare ikke havde lært den asociale enorm. Men husk at stille et spørgsmål. Det er ikke altid når den møder personen kun handler om dem. Det handler ikke om at skulle forandres, så det vil jeg sige. Det handler mere om at være en en god portion af sig selv. Sådan hvis du optræder, altså hvordan du opdrage barnet til at være godt et godt menneske til at gå derud, og nogle af de ting, hvor du kan se på dig selv, og Der er nok noget, Vi er nødt til lige at optimere lidt i forhold til, hvis altså Det er ikke det der med sine skøre ting, som ingen har været for sine forældre noget nyt også det som vi falder for. 00:27:58 Mads Det er ikke de der kunne ikke findes eller dårlige jokes eller et eller andet andet der gør en person speciel. 00:28:05 Steven Lige præcis og det og man kan jo man kan jo sige altså vi kunne alle sammen være Sådan. Emma gade væk versionen halv 2,0 og så går rundt og være fuldstændig korrekte, men men som du også selv siger det der skaber overraskelse og Sådan en dynamik, Det er jo netop altså hun var for eksempel Det er noget der overrasker og tænkte overrasket kan vi huske og og blev facineret ikke det også vi kan alle sammen huske da vi lavede Der er Danmark vandt tog nogle m finalen ikke altså noget fuldstændig vanvittigt sker så så kan vi huske det og og det gør jeg også typisk *** der blive mæt. 00:28:35 Steven Mennesker så og og hvor jeg måske er lidt. Det ved jeg ikke. Jeg ser mig selv som måske lidt den den den korrekte type med Sådan jeg behandler folk godt der lytter og Sådan. Jeg kan også godt til at snakke om Sådan noget, men man kan måske godt savne invasion af mig selv, netop hvad man lige stikker hovedet lidt mere frem, og hvor man lige altså udfordre sig selv ved at være 1 1 1 lidt sjovere version af sig selv måske nogle gange fordi jeg får ofte den der med at kemien var der ikke ligger. Det kan jo selvfølgelig dække over mange ting, at Der er mange. 00:29:05 Steven Jeg var for høj eller for tyk eller hvad, men. 00:29:08 Steven Men der tænker jeg Sådan lidt. Jamen kunne man måske føle lidt mere gnist ind under de første par dage. Sådan nogle ting netop ved, og Det er Sådan noget jeg selv har arbejdet med, og ligesom vel vidende, at det ikke er mig og jeg ikke vil blive. Jeg kan ikke blive ved med at køre i det niveau. Jeg vil ikke være den vi sjove person på på 15 25 dag, hvor vi står og laver mad sammen. Det er ikke mig, men i hvert fald så ligesom sat lidt gas på blusset de første par dages ved at vide at jeg skal lidt fremme i skoene og jeg været lidt nationale version af mig selv. 00:29:39 Mads Jes men Der er jo. 00:29:40 Mads 00:29:43 Mads Hans bog jeg siger der. 00:29:47 Mads Ligesom mange andre kompetencer. 00:29:51 Mads At nogle født nemmere med eller er mere og voksede op med at have en god kompetence til og være generende hvor meget det kommer jo fra Vores måske enten Vores. 00:30:01 Mads Ældre Vi har set, og som man ikke tænker over Vores brødre. Jeg havde en storebror der var 4 år ældre end mig og. 00:30:07 Mads De fleste, men meget generende, så har jo automatisk set nogle ting, Der er en grund til der opstod hele den her kurt nærmest, men hvor mænd lærte hvordan de skulle genere kvinder som så tog lidt overhånd hvis ikke meget overhånd i forhold til børnene lærte nogen almindelige sociale kurs, som man måske havde lært. Hvis du vejer de, kan du sige den stamme af den gruppe med folk, hvor at man havde lettere ved som mand og snakke med kvinder eller omvendt som kvinden med ligesom at tiltrække mænd. 00:30:36 Mads Så så det ser jeg ikke nogen skæv ting med. Jeg ved at. 00:30:41 Mads At flere coaches også indenfor forhold netop med mænd, som er så genert eller kvinder, så giver det en øvelse. Én af dem der arbejder sammen med tony robbins som var gamle dage. Det var der selvfølgelig storcenter. Og så hvem får forinden er den trappe rulletrappen der kommer ned og så simpelthen bare sige hej og starten af samtalen med samtlige kørere at komme ud. 00:31:03 Mads Grunden til hende, Det er man dannes anbefale det. Det var fordi de kunne ikke løbe så mange veje væk her mulighed i hvert fald for at sige hej, så du kommer ud over den dér og arbejder på nu kan du godt finde ud af at snakke med kvinder men men arbejder på noget de har kompetence leder også bare blive bedre til at styre. 00:31:08 Ja. 00:31:17 Mads Folk og Der er jo, hvis man hvis man gerne vil have sjovere person Det kan man rent faktisk arbejde, men Det er ikke nødvendigvis er forandret sig selv det. Det er også spørgsmålet, det bliver mere naturligt. Nogle venner vi automatisk sjovere med noget andet. Jeg ser vi noget, ser vi kommet, det ser vi andre forskellige ting, så vi tager noget af det med Det kan man også tage med i sine venskaber, som man finde ud af noget, der kan blive mere naturlig, eller bliver det, som du siger Pernille for hende days helt forfærdeligt, fordi man sidder nok lå ned og prøve hvad den er helt anden person, men Der er jo imponerende teater må være mange der har brugt til ligesom at blive bedre til at komme ud og lære. 00:31:48 Mads Og på den måde være sjovere. Jeg har lige været igennem en radio bog om om hun. 00:31:54 Mads Som, hvad er nogle af de ting, som vi ved virker, og som vi måske kan overveje for ind i Vores Vores dagligdag? 00:32:00 Ja. 00:32:01 Steven Jamen det giver så meget mening og og en anden ting jeg også Sådan netop havde tænkt på. Jeg altså jeg brækker jeg lidt, at jeg faktisk ikke om at skrive nye bog om om dating og og eller de bud om man så må sige som som Der er her. Det er også det her med at kende. 00:32:17 Steven Så den slap ud, men man erkende lidt numrene altså det her på nogen cinema gade. Og Det er ikke fordi man skal gå rundt og være emma gade og kende alle som hvad kan man sige vide hvordan man skal handle i hver eneste situation, men Det er meget godt at kende en baseline på hvad der ligesom kan forventes fordi du kan træde virkelig ved siden af hvis du ikke overholder hvad kan man sige samfundets uskrevne? 00:32:39 Steven Hvaler og folk kommer med et konkret eksempel, hvis ens lejlighed og rodet, når man har gæster. Det kan være det, at det Sådan man har kørt sit show, altså når man har haft gæster, fordi man måske ikke haft så mange gæster i lang tid. Men hvis man tager man ind til kvinden, så er der en ret stor sandsynlighed for, at hun ikke synes Det er så fedt, hvis Det var ryddet. Det værste var, at hun hun er okay med det, men Det er bare det der med, hvis du begrænser, altså man bliver lidt taktisk ikke, men hvis du Sådan lige som sørger for og leve op til en baseline er en standard for Sådan go den gode hygiejne Sådan okay. 00:33:09 Steven Hvad plast altså et eller til speed dating hvor folk er eller mænd er dukket op i sorte t shirts og nede i en cowboybukser ikke og. 00:33:17 Steven Sådan er, men man dukker bare lige du faktisk bare lige have taget læser jeg på ikke også har du sagt hvad Sådan et trendy agtig, men det gjorde det ikke. 00:33:27 Mads Men måske vil sige netop det med tøjet her. Det er måske det Der er noget med forskellige stil, hvem du gerne vil tiltrække og noget jeg selvfølgelig også bare efter. Jeg havde en mor, der gerne ville have haft en datter. Så altså, Jeg har jo sidde op i hende tøj på det tøj, butik og andre ting, men. 00:33:33 00:33:38 Mads 00:33:44 Mads Men ja Der er noget min bedste ven i forhold til til noget man ikke ved så meget om at hjælpe og den anden del er jo også bare at man den type der render rundt i tøj, så er man typen som render rundt i den sorte t shirt og jeans og Det er ligesom hvem man er. Så er det måske også meget fint eller også kan være med overvejer at få lidt lidt hjælp, hvis man gerne vil træne, at man ved at Jeg vil gerne være typen Der er fedt, men igen lidt tilbage til Sådan er det noget vi kan vedholde Der er noget med vaner som Jeg synes er spændende. Hvordan kan du sørge for til nogle vaner op til noget, der holder vi lige for dermed at prøve at dukke op til at være den her særlige person, som du ikke er i et forhold. 00:34:02 Ja. 00:34:15 Mads Og det så ændrer sig altså Sådan. 00:34:17 Mads Noget andre? Det går galt. 00:34:19 Mads Ja altså Sådan får man regnede hvis man bygger op og til det første det første halve år 3 måneder person som man ikke man ikke vil være eller som man ikke Sådan altså på et eller andet tidspunkt er noget hov hvad skete der her? Det var ikke den person jeg ønsker mig ja altså så det også kan man vedligeholde de ting og kan det komme til at føles naturligt? 00:34:22 Præcis. 00:34:38 Steven Ja og Det er også Sådan Der er der et andet spørgsmål som sejrede så relevant. Det er det hermed lærer man de rigtige steder man så må sige, fordi at nu nu er det ret godt billede det her med lad os bare sige. 00:34:50 Steven Det er det 1 1 1 høj fyr i en sort t shirt og nogle afvasket jeans som er til speed dating og som du selv siger Det er det han føler sig komfortabel i, så i udgangspunktet skal ændre sig, men men at han så det rigtige sted fordi at resten af rummet de er glastron pres ikke og skal måske i byen bagefter Der er øreringe og læbestift og kjoler og blazer jakker ikke, men han kræver godt gå et andet sted hen, måske at finde. 00:35:20 Steven Netop kvinder, som som overhovedet ikke vil tage notits af den her sorte og vaskede t shirt. 00:35:27 Mads 00:35:28 Og og og det det? 00:35:29 Steven Er jo også lidt interessant at kende, og Det er jo dem der bevidsthed omkring. Hvem er jeg? Michael signaler udsender jeg, hvad jeg ville til at gå på kompromis med, fordi Jeg er mig og Det er glad for og skære uden udgangspunktet ikke ændre mig, men hvor jeg ligesom villig til at gøre lidt mere for måske og og tiltrække nogle andre og så også hvor kan jeg som mødes med nogen som ligesom klikker som 2 magneter med mig. 00:35:56 Mads 00:35:59 Mads Helt sikkert, og som du siger, Det er altså så. 00:36:02 Mads Hvad er det man leder efter? Hvem skal du selv være? Altså Sådan hvis du har i de der høje standarder som den klassiske. Jeg vil gerne have en kvinde, som er vildt fedt som bare rigtig god form og som gør meget ud af sig selv og Sådan den dér, men men ikke selve bevægelser. Og så fik han eller den anden vej en kvinde, og han gav ham rigtig træner, men Jeg har ikke selv lyst til at bevæge mig. 00:36:22 Mads Altså Sådan som man selv kommer i gang med de ting og så derefter finde ud af hvor finder du eller samtidig komme i gang. Men det må heller ikke være nogen undskyldning, når man sidder, så Jeg kan først gået et år, fordi jeg skal først have fået min sixpack, og jeg skal først var blevet have et godt job og så videre, så jeg må ikke komme ud at møde nogen. Men men hvor møder man den type person en anden klasse som jeg gør flest patter jeg sige jamen, kender du nogen som har det forhold du gerne vil have eller som har tiltrukket den mand eller kvinde type, som du synes ville være afvisende og så prøve at spørge dem? 00:36:42 Mads Jamen. 00:36:42 Mads 00:36:52 Mads Hvordan tiltrækker den personer den anden? Hvad var det, du bliver tiltrukket af? For ligesom at forstå noget og så lige spørge, har de rent faktisk godt forhold og eller den klassiske Instagram, hvor det ser fantastisk ud med alle billederne, men i virkeligheden er. 00:37:03 Steven Noget helt andet. Jeg er det god mening det gør. 00:37:06 Mads Det, men også den måde at komme ud, og så er alt for mange som Sådan. Men Vi skal vi bare komme. Altså kærligheden skal bare dukke op, bare Sådan okay. Hvad fik du den dårlige del fra? Ja fanden betalte. Okay du så lidt for mange film, måske lidt af, altså måske tyske tropper i altså. 00:37:24 Mads Til amerikanske film og finde ud af hvad? Hvad skal du gøre en indsats? Fordi det bliver ikke altså sandsynlighed for det bare noget superman. 00:37:30 Mads Pakkede eller dug folk bare ske fyldest for den du er og du så bare går på gaden. 00:37:34 Mads Bliver stoppet altså Jeg har. 00:37:37 Mads Det jeg står bare ikke, så Jeg har ekstra mange kvinder på gaden. Det er måske Sådan fejl, men altså det sker ikke så tit så så hvor kan du finde dem? Er det på tingene og det blev bombet og Det er noget de forskellige apps hvor du også ret hurtigt kan finde ud af dem er der måske nogle fælles interesse eller noget andet er Det er det en klub du skal ned i at crossfit? Klubben er det skakklubben af det inde på klubben eller det fast fra klubben hvor? 00:38:00 Mads Hvor er der igen? Det er derfor den der liste, som præference lister så kaldet kan være med til at. 00:38:05 Mads Jamen, hvis du typen som hvor? 00:38:07 Mads Bæredygtighed betyder vildt meget for dig. 00:38:10 Mads Og og et super lyst til så. 00:38:12 Mads Klatreklubben måske et meget godt sted. 00:38:14 Mads Så så er det måske psg bar i København. Du skal ind på ikke drikker folk som som sætter pris på det, men men Det er måske nogle andre værdier hvor du ser nogle større uger og nogle andre ting så Der er jo Der er jo også det der med hvor det sandsynligt du løber ind i de typer. 00:38:28 Mads 00:38:29 Steven Helt sikkert ja der tror man skal være lidt mere kreativ, egentlig helt generelt. Det skal jeg ihvertfald. Det er helt sikkert der bliver det Sådan lidt mere. Okay, Det var søndag aften, tænder ikke hvor at i virkeligheden så kan man jo inden der kommer ud og have en god aften, måske med nogle venner også og så bare sørge for at Jeg har fået go wingman måske som som i enhver man så været ude til Green pieces. 00:38:51 Steven Arrangement eller andet, hvis man netop er til til det ikke så så det giver det giver rigtig god mening synes jeg Jeg kan Jeg kan se på ude her at i godt selskab så går tiden hurtigt med at tænke på hvis du Sådan lige skulle lave en liste til mig som Jeg kan gå. 00:39:07 Videre med ud i livet, hvad? 00:39:09 Steven Hvad er det så? Jeg skal være opmærksom på? 00:39:11 Mads Vil du en skøn mand, Steven? Og Det er noget af det vigtigste, at vi elsker os selv, og hvis hvis vi ikke selv kan være sig selv, så Det er svært at finde, så så vidunderlig dejlig person, og Vi har nogle ting at arbejde på den der præference liste i forhold til at lade det være som præference lister videre, Det er noget andet, men værdierne ikke er højde eller løn eller. 00:39:28 Mads Et job, som er vigtigt, fordi ud fra ens egen erfaring vil have mødt tidligere, hvem der får hende til at leve sig helt op og så videre. Hvad skal man selv være for at tiltrække den person ikke undskyldning for at blive hjemme og ikke komme igang, men begynder at arbejde på nogle af de ting selv, og så bliver meget konkret på, hvor kan man møde de mennesker, er det ok? Klubben er det skakklubben af. Det er det ude at klatre eller eller hvor er det henne så så i hvert fald en god start til at komme i gang. 00:39:54 Mads 00:39:54 Steven Uh det lyder godt. Glæder Sådan nogle rød at jeg skulle have haft for mange år siden så men mads Jeg vil sige utrolig mange tak fordi du havde lyst til og deltage i det her afsnit og jamen Det kan jo være vi vi tales ved i forbindelse med et andet afsnit. 00:40:11 Steven Og ellers så vil jeg bare sige ja alt godt til dig fremover, men din kæreste vil anbefale folk at gå ind og lytte til guds Thailand. Der er virkelig mange gode lønnings og ting man kan tage med der. 00:40:25 Steven Masser af god tid til til bilen eller til Hjørring. Turen ved stranden og ja, indtil vi ses igen mads, så så held og lykke med det. 00:40:33 Mads Hele, men tør ikke sige fornøjelse med. 00:40:46 Mads 00:40:54 Steven Jeg håber du satte et pris på det der også lidt med mads Friis de emner som altså Jeg har talt om i dag. Dem har jeg linket til i journals og hvis de her podcasts giver dig værdi, så trykke på subscribe knappen i din podcast app, så får du når de fiction næste lørdag, hvor at Vi har endnu et spændende afsnit af søger noget seriøst. Jeg håber selvfølgelig også at se dig på Facebook gruppen, hvor du kan stille spørgsmål og kommentere på dagens afsnit. 00:41:25 Steven Indtil da, så vil jeg bare ønske dig et rigtig godt datingliv. 00:41:25 Mads 00:41:30 Mads 00:41:30 Mads

Skriv en kommentar

Gratis Download - 'De 10 dating-bud'

Episoden på skrift